NIEUW: Shellac English Garden Collection - lente 2020

CND nodigt je uit om te ontsnappen naar een tuin met weelderige bloemen met zachte, delicate kleuren die het gevoel oproepen van vernieuwing die alleen de lente geeft. Ontdek English Garden, een chique collectie met zes veelzijdige tinten, koele pastelkleuren en elegante neutrale kleuren.

 

De collectie bestaat uit CND SHELLAC en VINYLUX. De collectie heeft een romantisch en vrouwelijk kleurenpalet dat doet denken aan een verborgen Engelse tuin in volle bloei. Het ligt in lijn met de modetrends en kleuren van dit seizoen. De tinten zijn onder andere: Flowerbed Folly, een moderne, donkere  neutrale kleur; Soft Peony, een warme roze kleur; Lady Lilly, een klassieke, semi-transparante, suikerachtige kleur wit; Kiss from a Rose, een bubblegum roze kleur; Carnation Bliss, een zachte, koele roze kleur; en Magical Topiary, een mintgroene pastel kleur. 

 

“CND English Garden collectie voelt als het begin van de lente in een flesje” Aldus CND™ medeoprichter en Style Director, Jan Arnold. “Het is een xxxx selectie aan pastelkleuren die gemaakt zijn voor het seizoen en je meeneemt naar een prachtige tuin”. 

 

 

Laat je lentestijl bloeien met de CND English Garden collectie. 

 

Binnekort verkrijgbaar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

laatst bekeken

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2020 Intermedi bvba - All rights reserved. Webshop by KMOSites