PRODUCTEN

Inrichting Manicure & Nailstyling Pedicure Beauty & Spa Cursussen Schoolpakketten (10) Nieuws (21)
PRODUCTEN
ZOEKEN
inloggen inloggen

INLOGGEN

EMAIL
PASWOORD

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE HIER
Klik hier
PRE-ORDER: Gelish No Boundaries - herfstcollectie 2021

Gelish en Morgan Taylor zijn verheugd om de herfstcollectie No Boundaries te introduceren.

 

Deze prachtige kleurrijke collectie bevat zes nieuwe crèmetinten met een seizoensthema. Het kleurengamma van No Boundaries is rijk, zwoel en precies wat er nodig is om je mee te nemen naar een wereld vol avontuur!

 

Ga deze herfst voor prachtige tinten zoals Afternoon Escape, een verbrande sinaasappelcrème, en Catch Me If You Can, een pompoencrème. Voor degenen die zich moedig voelen, probeer zeker de kleuren Uncharted Territory, een granaatcrème, en Totally Trailblazing, een warme chocolademelk. Als je er meer in geïnteresseerd bent om je look aan de ingetogen kant te houden, dan zijn de marineblauwe crème, Laying Low en de taupe crème, Keep 'Em Guessing, de tinten voor jou.

 

"Deze herfst draait helemaal om verdwalen in kleur!" zegt Danny Haile, CEO en oprichter van Gelish Soak-Off Gel Polish. “Laat je inspireren door de vrijheid en het avontuur van het No Boundaries-kleurenpalet. Deze kleuren variëren van zacht tot diep, dus ze zijn geweldig voor alle kleuren die je dit seizoen nodig hebt!”

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2021 Intermedi bv - All rights reserved. Webshop by KMOSites