Shellac Crystal Alchemy Collection - winter 2019

SHELLAC CRYSTAL ALCHEMY COLLECTION - WINTER 2019

 

CND™ introduceert een verzameling op kristal geïnspireerde tinten die uw persoonlijkheid weerspiegelen. In samenwerking met het premium merk Swarovski biedt CND™ met de collectie Crystal Alchemy een scala aan kleuren geïnspireerd op kostbare juwelen en stenen. De betoverende collectie viert de vele facetten van iemands persoonlijkheid, elegantie, passie, gereserveerdheid of levendigheid.

 

Combineer met Shellac of Vinylux™ van de Crystal Alchemy collectie de klassieke uitstraling van Swarovski-kristallen en de chique flair die synoniem staat voor CND™ , iedereen inspirerend om hun innerlijke schittering te vieren.

 

"Deze collectie introduceert dat extra vleugje elegantie en show-stop die een Swarovski kristal kan bieden", aldus CND™ mede-oprichter en style director van Jan Arnold. "Ons doel is om de unieke kwaliteiten te tonen die Swarovski-kristallen de beste in de branche maken. Iedereen kan hierdoor vlekkeloze nagellooks creëeren die hun persoonlijkheden verheft en perfect weerspiegelt."

 

Michelle Rice, SVP van Operations voor Swarovski Professional Noord-Amerika legt uit: "De echte 'alchemie' tussen CND™ en Swarovski is wat deze collectie en samenwerking zo speciaal maakt. Er is een emotionele connectie die wam aanvoelt met hun nagels en met onze sprankelende kristallen. Onze beide merken richten zich op de hoogste niveaus van productinnovatie, uitzonderlijke kwaliteit en merkerfgoed, en we zijn er trots op zo'n lichtgevende collectie te hebben."

 

De CND Crystal Alchemy brengt twee iconische merken samen om ​​magische nagels te creëren. 

laatst bekeken

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2020 Intermedi bvba - All rights reserved. Webshop by KMOSites