Ultrasonebad 2500ml

Promo
Ultrasonebad 2500ml
klik op de afbeelding om uit te vergroten

De prijs is inclusief een recyclagebijdrage van 0.83 eurocent.


Ultrasonic Cleaner Digitaal (groot) met verwarming

Inhoud: 2500 ml

 

Het reinigingseffect in een ultrasone bad ontstaat doordat (voor ons niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg. Deze stromingen fuctioneren als een borstel en weken het vuil los van onze instrumenten en frezen. Dit gebeurt zonder te krassen of te schuren en gaat tot op plaatsen waar je met de hand niet bij kunt.

 

Bij het gebruik van een ultrasonebad gaan we enkel de instrumenten reinigen, maar door het toevoegen van UMONIUM Instruments Liquid in het ultrasone bad, kunnen we naast het perfect reinigen ook desinfecteren.

 

Umonium Instruments is een liquide die we toevoegen in het ultrasonebad. 0.5% oplossing is ontsmettend en met 2,5% werken we bacteriedodend, virusdodend en schimmeldodend (ideaal, zeker na het behandelen van schimmel en schimmelnagels). De contacttijd is 10 minuten. Daarna spoelen onder stromend water en drogen.

 
 
prijs: € *,**

enkel bestelbaar door ondernemers of studenten

De prijzen zijn zichtbaar na het aanmaken van een account

nog geen account en wil je meer uitleg?
Klik hier
Al een account
Email
Paswoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier

laatst bekeken

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2020 Intermedi bv - All rights reserved. Webshop by KMOSites