Webshop

topshop

Consumenten en gegevensbescherming
Professioneel advies van vakmensen
Veilige betaling met SSL verbinding
Volg ons op

Info webshop

Vragen omtrent de werking, problemen, opmerkingen over uw account of de webshop?

Stuur een mailtje naar maxime@intermedi.be

 

Algemene uitleg bestelling - betaling - levering

U kunt bestellen vanaf min. €25 ex. btw.

U kunt bestellingen thuis, op een andere locatie of ophalen in een van onze showrooms.

Transportkosten voor levering thuis of op een andere locatie, bedraagt €9,50 ex. btw (vanaf min. €100 ex. btw geen transportkosten).

Bent u een buitenlandse ondernemer, dan betaalt u enkel de transportkosten van €12,50.

Indien u bestelt voor 11u, ontvangt u de producten normaal gezien de dag erna (indien u betaalt onder rembours). We zijn namelijk afhankelijk van transportmaatschappij GLS voor ophaling en levering. Betaling onder rembours is de snelste manier om uw levering te ontvangen.

 

Meer uitleg over betaling met overschrijving:

Indien alle producten voorradig zijn, krijgt u een bevestigingsmail en worden deze u toegestuurd. Indien wij 1 of meerdere producten niet in voorraad hebben, wordt de bestelling aangepast en dus ook de totaalprijs. Dit geldt ook voor producten die in promotie staan. In de bevestigingsmail zullen dan enkel de producten staan die we kunnen leveren en een link waar u nog eens moet op klikken om akkoord te gaan met de bestelling. Hier kunt u vervolgens het bankrekeningnummer vinden waarop u kunt storten. Na bevestiging en betaling worden alle voorradige producten opgestuurd.

 

Meer uitleg over betaling onder rembours:

Indien alle producten voorradig zijn, krijgt u een bevestigingsmail en worden deze u toegestuurd. U betaalt aan de persoon die levert. Indien wij 1 of meerdere producten niet in voorraad hebben, wordt de bestelling aangepast en dus ook de totaalprijs. Dit geldt ook voor producten die in promotie staan. In de bevestigingsmail zullen dan enkel de producten staan die we kunnen leveren en een link waar u nog eens moet op klikken om akkoord te gaan met de aanpassing. Vervolgens worden alle voorradige producten geleverd. U betaalt aan de persoon die levert.

laatst bekeken

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2020 Intermedi bv - All rights reserved. Webshop by KMOSites