PRODUCTEN

Inrichting Manicure & Nailstyling Pedicure Beauty & Spa Cursussen Schoolpakketten Nieuws (21)
PRODUCTEN
ZOEKEN
inloggen inloggen

INLOGGEN

EMAIL
PASWOORD

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE HIER
Klik hier




topshop

Consumenten en gegevensbescherming
Professioneel advies van vakmensen
Veilige betaling met SSL verbinding
Volg ons op
intermedi on facebook intermedi op instagram

Privacy

Deze privacyverklaring geldt voor de website: https://www.intermedi.be en aanverwante domeinen.

 

Uitgebaat door: Intermedi bv, Booiebos 6a, Drongen 9031, BE0424.574.344

 

Deze verklaring omschrijft de manier waarop persoonsgegevens ingezameld en verwerkt worden op deze website. Intermedi bv houdt zich aan de toepasselijke Belgische wetgeving en aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) op Europees niveau.

 

1. Verwerking van persoonsgegevens

 

Uw persoonsgegevens worden door Intermedi bv verzameld en verwerkt voor volgende doeleinden: klantenadministratie, klantenservice, facturatie & versturen van infobrieven.

Intermedi bv streeft er in het algemeen naar de vraag naar persoonsgegevens zoveel mogelijk te beperken tot gegevens van gerechtvaardigd belang. 

 

2. Soorten persoonsgegevens die verzameld worden

 

Via deze website worden uw bedrijfsnaam, naam, e-mailadres, andere adresgegevens en telefoonnummers verzameld bij het invullen van het contactformulier en/of het gratis offerte-aanvraagformulier. 

 

3. Verstrekking aan derden

 

De verzamelde persoonsgegevens worden indien nodig gedeeld met derden. Om er voor te zorgen dat we de nodige contractvoorwaarden kunnen garanderen (o.a. fabrieksgaranties), moeten we u gegevens delen met derden. Uiteraard worden uw gegevens enkel gedeeld met de partijen die rechtstreeks betrokken zijn en dus een gerechtvaardigd belang vertegenwoordigen. 

Voor het verzenden van onze info- en nieuwsbrieven worden uw persoonsgegevens eveneens gedeeld met derden.

Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van deze gegevens te respecteren. 

Uw persoonsgegevens worden uitdrukkelijk niet verkocht aan derden.

 

4. Bewaarperiode

 

Persoonsgegevens verwerkt voor klantenadministratie en/of facturatie worden bewaard gedurende de termijn die wettelijk vereist is. 

 

Persoonsgegevens die om een andere reden worden verzameld en/of verwerkt worden zeven jaar bewaard na laatste gebruik.  

 

5. Uw rechten betreffende uw persoonsgegevens 

 

U heeft ten allen tijde recht:

  • op het inzage krijgen in uw persoonsgegevens
  • op correctie van uw persoonsgegevens
  • op vergetelheid van uw persoonsgegevens
  • op het beperken van het verwerken van uw persoonsgegevens
  • op het bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

 

Dit kan u zelfstandig doen via een link die zich onderaan de contactpagina en onder elk ander in te vullen formulier bevindt. Daar dient u uw mailadres te bevestigen. Naar dit persoonlijk e-mailadres wordt automatisch een link gestuurd. Via deze link kan u uw persoonlijke gegevens raadplegen en/of aanpassen en/of verwijderen. https://www.intermedi.be/gdpr/.

Wat de gegevens in onze webshop betreft, deze kan u inzien, wijzigen en verwijderen door in te loggen.

 

6. Cookies

 

Deze website kan van cookies gebruik maken, waarvan sommige van tijdelijke aard zijn en gewist worden zodra u uw browser afsluit, waarvan sommige dienen om u te kunnen identificeren bij een volgend bezoek en waarvan een derde soort gebruikt wordt om statistieken op te stellen over het bezoek aan deze website. 

 

U kunt zelf het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van uw webbrowser, maar het is mogelijk dat daardoor de website niet meer correct functioneert.

 

7. Klachten

 

Bij eventuele klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens kan u steeds telefonisch bereiken op [TEL_BEDRIJF] of via mail op maxime@intermedi.be. U kan desgevallend een klacht indienen bij de Privacy Commissie, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel commission@privacycommission.be.  

 

 

8. Wijzigingen

 

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen zonder nadere kennisgeving..

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
© 2021 Intermedi bv - All rights reserved. Webshop by KMOSites