Webshop

topshop

Consumenten en gegevensbescherming
Professioneel advies van vakmensen
Veilige betaling met SSL verbinding
Volg ons op

29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™

29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
29/03/2017: De revolutie begint hier met Gelish PolyGel™
klik op de afbeelding om uit te vergroten


                  

Ontdek de voordelen en weetjes over de Gelish PolyGel voor uw schoonheidsinstituut of nagelsalon ! 

 

Gelish PolyGel, een nieuwe revolutionaire wetenschap in de nagelindustrie van 2017

 

Iedereen kent Gelish wel, de professionele soak-off gel polish maar ook de meest gekende gel polish die zo goed ingeburgerd is bij ons waardoor het merknaam ook als soortnaam gebruikt wordt zoals bv. bic, pamper, enz.

 

Het bedrijf Gelish met CEO Danny Haile aan het hoofd introduceert nu een lichte, sterke en eenvoudige kunstnagel op de nagelmarkt, namelijk de Gelish PolyGel. Het werd tijd dat er nieuw licht werd geschenen op de basis van de nagelwereld waarmee het allemaal begonnen is, en dat gaat over de acryl en gel kunstnagels. 

 

Wat is Gelish PolyGel? Een echte all-in-one formule !

Gelish PolyGel is een gepatenteerde tripolymer formule speciaal ontwikkeld voor de professionele nagelstylist of nagelstyliste en combineert de kracht en stevigheid van acryl met de gel substantie van hard gels, dit betekent een nieuwe nagelsysteem met een maximale verwerkbaarheid zonder aangename geuren met als resultaat heel lichte en sterke kunstnagels voor uw klanten.

 

Wat zijn de voordelen van Gelish PolyGel ?

Compleet anders, lichtjaren beter, de toekomst is gearriveerd met Gelish Polygel! - CEO & Founder of oprichter van Gelish, Mr. Danny Haile

 

 • de PolyGel is een nagelproduct voor professioneel gebruik met het patent
 • de Gelish PolyGel geeft een kwalitatieve garantie en wegens de uitoefening door een professionele nagelstylist / nagelstyliste of schoonheidsspecialist / schoonheidsspecialiste
 • de Polygel voelt en is 23% lichter dan acryl en is 16% dunner dan de traditionele hard gel
 • de Gelish PolyGEL bevat geen monomeren en is 7-FREE
 • de Polygel veroorzaakt geen 'heat spikes' die je pijn kunnen geven onder de warmte van de lamp.
 • de Poly GEL is geurloos en dus geen typische indringende geur zoals bij acryl
 • de Gelish Poly gel is een gemakkelijk product om mee te werken op de natuurlijke nagel
 • de Polygel geeft een aangenaam, comfortabel en natuurlijk gevoel om de kunstnagels te dragen, je voelt het praktisch niet zitten wat de draagcomfort bevordert.
 • de Polygel heeft daarnaast een belangrijke duurzaamheid en een sterke structuur zoals acryl die niet vloeibaar is waardoor het niet in de nagelriemen en nagelwallen kan uitlopen
 • Het nieuwe systeem van de Gelish PolyGEL zorgt er ook voor dat je minder last hebt van stof, want het nagelstof of vijlstof is zwaarder waardoor het niet om zich heen springt op uw nageltafel of op de vloer van uw schoonheidsinstituut of nagelsalon.
 • Het stof gecreëerd door de Polygel kan niet in uw tube PolyGel terechtkomen wat de hygiëne van uw product bevorderd.
 • Als verpakking van de Gelish Polygel is er gekozen voor tubes om productverlies te voorkomen en om zo beter en gemakkelijker te kunnen werken. Knijp wat je nodig hebt uit de tube Polygel en vermijdt hiermee verspilling wat ook goedkoper is!
 • de Gelish Polygel hardt uit wanneer u dit zelf wenst, er ontstaat geen spontane hittevorming dus u kunt er zolang aan werken als u zelf prettig en nodig vindt.

 

Hoe werk ik met de Gelish PolyGel ?

 

Door de unieke samenstelling kan het nagelproduct Gelish PolyGel in 3 gemakkelijke stappen aangebracht worden op de natuurlijke nagel en verwerkt u het op een heel simpele manier waarvoor er een leuke Gelish slogan bestaat: Squeeze, slice, roll !

 

De Gelish Polygel werkt als een soort boetseerklei die bewerkt kan worden met behulp van een penseel en weinig vloeistof. De voordelen door de combinatie van acryl en gel zorgt voor deze eenvoudige applicatie. 

 

De Gelish Polygel kan gebruikt worden als overlay op de natuurlijke nagels, maar u kan er ook een volledige set kunstnagels mee plaatsen. 

 

De maximale hechting van het nagelproduct zorgt ervoor dat de Polygel kunstnagels niet gemakkelijk breken, liften of lossen tijdens het dagelijks dragen ervan wat heel belangrijk is.

 

U kunt zolang oefenen, experimenteren en uitvoeren als u wil of nodig heeft, omdat de gel niet uitloopt en maar uithardt als hij onder de lamp komt. Ideaal dus voor studenten, startende of ervaren professionele nagelstylisten / nagelstylistes / schoonheidsspecialisten.

 

Het nagelproduct Polygel bevat geen monomeer vloeistof (geen rekening houden dus met ratio's!) maar bestaat dus uit een pasta die uit de tube komt, aangebracht en verdeeld wordt met een penseel die licht bevochtigd is met een beetje van de vloeistof PolyGel Slip Solution. Zo kunt u daarna boetseren met Polygel en dus in 3 stappen opnemen, uitwerken en uitharden onder de lamp.

 

Bestaan er verschillende kleuren van de Gelish Polygel?

 

Ja hoor, de Gelish PolyGel is verkrijgbaar in 5 verschillende kleurschakeringen, voor iedereen wat wils!

Heb je liever een lichte kleur met weinig pigment of juist een volle kleur die ideaal is voor nagelbed verlengingen? Klik om het kleur te zien van de volgende Gelish Polygels:

 

Hoe kan ik de techniek leren van de Gelish PolyGel?

 

Als je graag wil leren werken met de Gelish Polygel, kan je een gratis Gelish Polygel Discovery Workshop of betalende Artist Classes volgen afhankelijk van uw ervaring in de nagelindustrie!

 

Bent u een beginner of startende nagelstylist(e)?

Dan zijn de Gelish Polygel Artist Classes geschikt voor u!

 

Ben je nieuw in de nagelwereld of heb je nog (bijna) geen ervaring met kunstnagels? Wil je rendabel, snel en efficiënt een set kunstnagels plaatsen op de gemakkelijkste manier die er tot nu toe bestaat en daarna aan de slag als nailprofessional? 

 

Schrijf je dan snel in voor een van onze Gelish Polygel Artist Classes bij Intermedi waar je in 6 lessen (afhankelijk van uw ervaring met kunstnagels) alles leert en hulp krijgt bij de opstart van uw nieuwe zaak als hoofd- of bijberoep.

 

Bent u een ervaren en professionele nagelstylist? Bent u gediplomeerd in manicure, pedicure of schoonheidsspecialist (in opleiding)? 

Dan zijn de Gelish Discovery Workshops geschikt voor u!

 

Bent u nieuwsgierig naar de toekomst van de nagelindustrie? Bent u graag op de hoogte van de nieuwste innovaties, wetenschappen en trends op het vlak van nagels en vooral kunstnagels? Wil je ontdekken wat de Gelish Polygel voor uw schoonheidsinstituut, spa of nagelsalon kan betekenen qua mogelijkheiden, meerwaarde en opbrengst? Wenst u graag eens zonder aankoopverplichting (!) leren werken met het product Polygel?

 

Aarzel dan niet en neem een kijkje bij onze gratis opleidingsdata in Intermedi Drongen en Intermedi Harelbeke !

prijs: € *,**

enkel bestelbaar door ondernemers of studenten

De prijzen zijn zichtbaar na het aanmaken van een account

nog geen account en wil je meer uitleg?
Klik hier
Al een account
Email
Paswoord
Wachtwoord vergeten? Klik hier

laatst bekeken