April 2019: All About... Events

Events in april met Abstract, CND en IBD

Hoe goed ken je de merken Abstract, CND en IBD?

Werk je al jaren samen met deze nailstyling merken of zijn deze nog nieuw voor jou?
 
Kom dan zeker langs in onze winkels te Drongen en Harelbeke tijdens de maand april, want dan organiseren we tal van workshops om verder kennis te maken met Abstract, CND en IBD!
 
Experimenteer met alle producten en materialen van het merk Abstract, CND en IBD tijdens onze workshops. Test gerust alles uit en als er iets niet lukt, kan je vragen stellen aan Maika (Intermedi Harelbeke) of Celine (Intermedi Drongen) die volledig tot jullie beschikking staan om te helpen!
 
Je mag ook gerust de producten van de merken door elkaar gebruiken en uittesten. Werk je al een tijdje met IBD, maar heb je interesse in een bepaalde lijn van Abstract? Dan is dit het moment om het uit te testen en te komen naar de Meet All About Abstract dag! Eerder interesse om te switchen naar CND of IBD? Kom dan naar de CND of IBD dag!
 

Wat houdt de workshop in?

Hier is wat meer info over de workshops:
 
  • Betaal slechts 25 euro excl. btw en krijg dit bedrag volledig terug bij aankoop van producten.
  • Maak 1 hand vrij om de producten op jezelf uit te proberen.
  • Breng je eigen penselen, lamp en benodigdheden mee.
  • Je krijgt de kans om met ALLES van Abstract, CND of IBD te experimenteren en uit te testen, afhankelijk van de dag waarop het bestemde merk in the picture staat.

 

Schrijf je vandaag in!

Je kan je online inschrijven op de verschillende datums hieronder, maar je kan dit ook doen of meer info vragen door de winkels rechtstreeks te contacteren:
 
Intermedi Drongen: bel 092279015 of mail naar peter@intermedi.be
Intermedi Harelbeke: bel 056728921 of mail naar maika@intermedi.be
 
Opgepast: de plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij!

laatst bekeken