PRODUCTEN

Deze categorie bevat o.a. ook nieuws

Inrichting Cadeaubon (1) Manicure & Nailstyling Pedicure Beauty & Spa Bescherming en hygiene (7) Cursussen Schoolpakketten
PRODUCTEN
ZOEKEN
inloggen inloggen

INLOGGEN

Email
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Klik hier

NOG GEEN ACCOUNT? REGISTREER JE HIER
Klik hier
Podocare

Als exclusief distributeur voor België verwelkomen wij een nieuw voetverzorgingsmerk die enkel verkrijgbaar is voor pedicures en schoonheidsinstituten: Podocare.

 

PODOCARE: DE COMBINATIE VAN WETENSCHAP EN NATUUR, een oplossing voor de meest effectieve aanpak in gespecialiseerde en moderne voetverzorging.

De professionele voetverzorgingsproducten van Podocare voldoen aan de verschillende kenmerken die de moderne voetverzorger nodig heeft: producten voor gemakkelijk gezonde verzorging en verbetering van de huid van de voeten. Deze productenlijn optimaliseert het resultaat van uw professionele voetbehandelingen: specialisatie en innovatie staan garant voor succes.

 

Het productgamma bestaat uit voetbalsems, cleaner lotions en callus gels, foam balsems, anti-schimmel producten voor de nagels, actief reinigende en beschermende producten en producten specifiek voor de gevoelige huid en geschikt voor diabetespatiënten.

 

Aandachtspunten van Podocare:

  • Voedend + droge huid
  • Reiniging + verfrissing
  • Gevoelige huid + veilig voor diabetes
  • Eelt + zeer droge huid
  • Kloven + eelt
  • Anti-bacterieel + schimmelwerend

 

Het pedicuregamma van Podocare biedt cabineproducten aan voor de professionele voetverzorger, maar ook verkoopsproducten die de voetverzorger kan doorverkopen aan zijn/haar klant als nazorg die ze zelf kunnen uitvoeren met een geschikt voetverzorgingsproduct:

Bel naar de webshop:09 227 90 15
Mail bestellingen:webshop@intermedi.be
Open 1ste zaterdag van de maand10u00 tot 12u00
BANCONTACT   VISA   MASTERCARD   MAESTRO   BELFIUS   ING   KBC   CARTE BLEU   

© 2024 Intermedi bv - All rights reserved. Webshop by KMOSites